Hjälp mej hitta "tyskstuksfälgar"

Nu när man har fått jobb o allt så är det dags för nya fälgar framöver är det tänkt! Men hittar inga bra sidor som har s.k tyskstuksfälgar-dvs med bred(gärna kromad/polerad)kant. Eller om ni vet andra bra och billiga däck och fälgsidor så kan ni ju skriva det oxå men först o främst sidor med tyskstuksfälgar! Tack på förhand! Mvh Kalle



Svar på inlägget: Hjälp mej hitta "tyskstuksfälgar"



kan ju kolla med bmw eller mercedes återförsäljare dom fixar det mesta man vill ha fast inte billigaste priser man får


Okej men kan dom fixa med rätt bultcirkel och så då? Kan ju vara bra oskriva förresten:P Bultcirkeln på Golfen är 4*100 för er som inte redan visste det:)


www.felge.de www.tmtuning.com www.molway.com tada


Tack för tipsen! Visste inte att Molway hade så bra priser på sina grejer:P Aja men om ni vet fler sidor så är det bara o slänga upp en länk till den isånna fall! Liten smakfråga nu bara: Vad tycker ni skulle se snyggast ut på golfen? breda 16" eller ett par sportigare 17"?


personligen tycker jag du ska ha 17 tummare med 225er skulle sitta fint om det går ha det på den bilen vet ju inte jag


tror tyvärr inte att jag kan ha så pass breda på i o med att den är sänkt...Men är sugen på 17" oxå men jag har lite svårt o bestämma mej för hur jag ska göra! Så tyck till som aldrig förr vettja!


tycker du ska ha breda 14tums fälgar, kanske från schmidt, med låg profil så kommer bilen nära marken och bredden på fälgen fyller upp hjulhuset, blir väldigt fett och låågt, dock kanske du får lite problem med hastigheten.. Men det är ju bara vad jag tycker


satsa på ett par 16x9 brock fälgar från molway!!


mm Brock B1 är fina fälgar Så lågt ET som möjligt bara så!





Haha bilen har redan problem med o komma upp i hastigheter tycker jag så det gör mej inget alls! Men vart kan man hitta fälgar från Schmidt då??


Dom är riktigt fin måste jag allt säga! Så dom är enväldigt stark kanditat! Bara en liten halvdum fråga nu...: Vad är ET för nått?


Jag kör på Keskin KT4 - 16" Fram: 7,5 ET35 (?) Bak: 9" ET30 Däck Fram: 195x40 Däck Bak: 215x40 Skulle behöva valsa bak då de sticker utanför skärmkanten något .. Skall ta och fixa det inom snar framtid ..


Dom var riktigt heta måste jag allt säga! vart fick du tag i dom då??


jag tycker också ett par 14" höga, och kanske 9-10 " breda. det borde ge lite tyskstuk


Som det känns just nu så blir det nog ett par breda 16" faktiskt:D nån som vet fler sidor som man kan kolla lite på eller?? En fråga igen bara för jag tror inte jag fick nått svar på den förut.. Vad står ET för? Tack för alla svar oxå måste jag ju passa på o säga!


Haha bilen har redan problem med o komma upp i hastigheter tycker jag så det gör mej inget alls!tongue Men vart kan man hitta fälgar från Schmidt då?? Du kan hitta deras fälgar på : www.felge.de Varsågod


Tack så mycket! måste man försöka få igång den gamla skoltyskan nu med då:P


ET är inpressningen... Kort och gott: Ju lägre ET desto längre ut från navet går fälgkanten Original brukar ligga runt 30-40.. Lågt ska det vara för det rätta tyskstuket alltså!


helt rätt att du vill ha tyskstuk,, tycker du ska ha 16x9", precis lagom, har de på min goffe,





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka