Skada på instrumentbrädan mercedes 190

Min inredning hade redan när jag köpte den en VÄLDIGT ful skada. Det är nämligen så att på något vis har en hund lyckats ta en tugga på panelen. Skulle behöva lite tips på hur jag kan fixa detta enkelt och snyggt. Har funderat lite på byggskum och vinylspray. Har ni några tips?



Svar på inlägget: Skada på instrumentbrädan mercedes 190



det finns ju alltid reservdels bilar;) annars så vet jag inte något annat.. du kan ju alltid lägga något där som är av samma form och sedan gjuta av och glasfibra och klä sen:) mvh kimpa


grejen är den att det är ett riktigt HELVETES göra att byta för man måste byta hela jävla skiten...det är ett flerdagarsjobb. Jag tror det blir att maskera och spruta på lite byggskum och måla....får hoppas på det bästa:S....återkommer med bilder när jag gjort det.


byt ut , enklaste du kan göra, finns gott om reservdelsbilar


Hade också bytt. Du riskerar annars lägga ner precis lika mycket tid, eller mer på att försöka laga det snyggt, för att bara upptäcka att det inte funkar överhuvudtaget. Men, då har du iofs lärt dig en hel del om reparationer. Det ordnar sig i slutändan iallfall.


www.laga.se finns mycket där vettu!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka