Ta bort torkarmar.

Vill ta bort mina torkarblad till strålkastarna, men hittar inga lock till hålen där blir sen. Har en V40 - 01



Svar på inlägget: Ta bort torkarmar.



Har inte volvo sådanna?? annars kanske dem till S/V70 fram till -00 passar? EDIT:Efter jag kollat på V40 respektive V70 så är jag inte 100 på att de passar?


BIltema ?


jag letar med efter dom.. funderar på att ta dom som sitter där orginalen å spackla igen hålen å slipa så dom blir jämna.... hör av dig om du får tag på dom någon stanns och pris;)


Jag har sett det innan på någon sida, innan jag skaffade bilen, och nu hittar jag inte det, . Men jag ska till volvo och höra med dem,


ja gör det.. hinner du inte innan tisdag så kan jag höra med dom om jag inte glömer det för min bil ska ändå in till dom då;)


Yes! Ska se om jag hinner in om volvo, Men hör du också med dem ifall jag inte hinner, mycket jobb nu . Men jag skriver till dig om jag hört med dem innan tisdag!


ja gör det=) ska bara försöka komma ihåg å inte glömma fråga:P


http://www.radicast.se/ endast dom som har han gör dom skälv tror jag





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka