Lackbehandling i örebro?

tänkte kolla om nån vet nått bra ställe i krokarna av örebro som är duktiga på lackbehandling? har kollat gula sidorna på eniro men hittar inge bra, sen är det ju alltid kul o veta om det är nått ställe man ska passa sej för eller om nått ställe som är extra bra och vad kostar en ordentlig lackbehandling? är det värt pengarna??



Svar på inlägget: Lackbehandling i örebro?



Mr CAP ska vara bra har jag hört


en ordentlig? 20k+


Carshine Bilpolering i Örebro är Fackmän för Ditec, det kan jag rekommendera starkt! Nu vet jag inte hur Carshine är, men om dom är ett Auktoriserat Diteccenter så skall/borde dem hålla en hög nivå http://www.ditec.se/medlem.php?pid=773e . 6c675a6941


Och så har vi ju Bilbröderna nere på Apholmen också. Har dock ingen egen erfarenhet av dom, men med tanke på att herr Willerman lämnar iväg sin SLR dit, borde dom hålla bra kvalitet på jobben. www.bilbroderna.se är hemsidan.


Det är nog lite speciellt det där med SLR:en, iom att man inte kör en sån bil så mkt så är den troligen inne på behandling med specialförsegling/vax varje gång han plockar ut den till våren, och innan den ställs in.. även att dom tvättar och vaxar den varje gång han har använt den. Ni har väl sett Paul Dalton i England? Han är min idol! http://www.youtube.com/watch?v=zIZHibe6 . mp;search= Njut och lär!


tackar, har hört att dom skulle vara rätt bra så man kanske skulle ta sej in o kolla vad dom tar för en genomgång! Tack för hjälpen





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka