Fråga angående färgkod??

Jag undrar om det finns någon duktig människa här som vet vad det är för färgkod på gulpärlemo. Eller gul som är metallic. INTE GULD METALLIC. Vet inte riktigt hur jag skall förklara. Men jag vill ha min gula färg som jag har på bilen men den skall skifta lite i solen typ lite som pärlemo. Any idea?



Svar på inlägget: Fråga angående färgkod??



Ingen som kan hjälpa mig??? PLEASE!!!


Kan du inte bara ratta förbi en lack firma å be dem om hjälp?! Då kan de ju finna den koden åt dig...det finns ju ett gäng å välja på så jag tvivlar på att ngn har just din kod i huvudet... Men ska du lacka om bilen så kan la firman som ska lacka den hitta vad du söker? Be dem snällt bara att göra några färgprov innan så du kan få se den på en lite större yta (10x10cm). Ta ut proverna i solen å kläm å känn å vinkla å se om det e det du söker!! Lycka till!


åk till en lack firma dom kan nog hjälpa dig att hitta den färgen du vill ha.. du måste ju se hur färgen ser ut på provet..


humm det är inte så svårt...Ta din färgkod åk till en bilLackare och sen säger du att du vill ha den färgen med typ röd pärlemo så fixa dom det


Jag skriver något alla tre redan inte skrivit vetja; Åk till en lackfirma så hjälper dom dig. Så ser du hur lacken kommer att se ut! (; /JMY





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka