Inget lödder från schampot.. .

Varför får jag inget lödder från schampot för?? ? Kan man ingetting lr.. . HAde ett schampo från turltewax förut å fick i lödder då ocj ag trodde att det inte var det bästa sampot som fanns men nu köpte jag ett nu lahega å det blev inge bättre.. . Kan det bero på vattnet är det för mjukt?? ? Temp kanske brukar ha ca ljummet så kännslig kan det väl inte vara?? ?



Svar på inlägget: Inget lödder från schampot.. .



Lödder har absolut ingenting med hur rent det blir,,,,,


Precis.. jag kör med ett turtle som innehåller vax. Blir kanon fint utan något lödder alls.


de e inte löddret som gör bilen ren. de e avfettningen o högtrycken som gör de.... schampot tar bara bort den "film" som blir av avfettningen eller "trafikfilmen" som de kallas. så att de inte löddrar gör absolut ingenting!


Precis som dom andra säger så har det inget med löddret att göra om det blir rent eller inte. Men visst känns det bättre när det blir mycket skum.


om det inte löddrar så kanske det beror på att du har avfettning i vattnet, svampen eller haft det på bilen innan svampningen? starka avfettningar dödar lödder..


Jag hade ny svamp nytt schampo å nån vecka gammal vaxning med cleaner polish mellan avfettning å vaxning sånafall skulle det finnas lite i hinken men jag har tvättat tre fyra gånger i mellan å sköljt hinken så jag vet inte vart avfettning skulle gömma sig.. .





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka