Lacka om bilen kostar?!

Någon som vet vad det kan kosta att lacka om en Mazda 626 -94? Vad kan färg kosta om man ska göra det själv? Har riktig färgspruta och pappas verkstad att lacka i. Och vad kan det kosta om man lämnar in på lackfirma? Jag ska bara lacka utsidan av bilen. Tacksam för svar



Svar på inlägget: Lacka om bilen kostar?!



Skulle tippa på 15.000kr-20.000kr beronde hur mycket jobb det är


Räkna med runt 20 000 om det bara är för dom att maska och rulla in i boxen. Ska dom demontera, rikta, spackla, ja då ökar ju priset givetvis.


Det beror ju helt å hållet på hur mkt jobb du själv gör med bilen innan du lämnar den till lack, samt hur mkt du själv fixar med bilen efter lack. Sen spelar det ju roll om du vill ha kvitto med garanti lr inga kvitton alls.... Samt självklart vilken färg du väljer....de har ju olika priser de med! Det e ju ganska så många grejer som avgör priset..... Vart bor du någonstans? Å om du bara ska lacka bilen utvändigt....ska du behålla orginalfärgen då lr?


har fått pris på 15000:-/svart av en duktigt lackerare.. dock kompis pris! men då tar han av dörrar och kör lackerar karmar och rubbet. Bytar även färg!


Jag fick min bil omlackerad för 9 500:- ... Sveriges billigaste mån tro Våtslipning och två lager klarlack.


Jag ska ha samma färg som jag har nu. Så man kan alltså lämna in en bil som är maskerad så de bara får lacka den? Jag bor i Virsbo typ 5 Norr om Västerås.


Eller så åker man till polen och lackerar för 2800:-


Man får vad man betalar för... Man får räkna med iallafall 15-20k för en normal lack. Mvh Erick


fick ett pris igår senast av en lackfirma. Bilen min är helt nerplockad och helt nerslipad och spacklad, 99,9% klar för slipgrund, de behöver bara dra handen över den i princip och kontrollera att allt är rakt. Han skulle ha 20.000 för resterande jobb, utan montering. Detta en solidsvart med en del klarlack.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka