Projekt 325:a -93, nya bilder!! kjolpaketet är på plats!

tänkte göra om denna tråd till en projekt tråd istället d som ska göras på bilen är att detta kjolpaket från dns trading ska monteras är bara bak och sido kjolarna som kommer därifrån.. fronten är köpt på blocket.. ingen aning om vars den är i från men den håller samma dåliga kvalla som paketet.. bilder kommer att läggas upp allt eftersom..



Svar på inlägget: Projekt 325:a -93, nya bilder!! kjolpaketet är på plats!



Det var inte många rätt i det där inlägget! bilden funkar inte och sidan www.dreamcar.se finns inte


www.dreamcar.nu


nu funkar allt så kom igen nu me svar... nån måste väl ha detta kit på sin bil.. lr?


det går inte att ta orginalfästena från orginal kjolen om du fattar hur jag menar?


Limma kjolarna då??


jo ja förstår hur du menar... problem är att d finns absolut ingenting att fästa fästena i.. e därför ja skulle vilja ha tag i nån som har satt dit det


istället för att limma, går det inte att popnita?


grejen är den att d finns ingenting att varken popnita lr skruva i. därav problemet.. ska försöka ta en bild idag på hur kjolen ser ut på insidan så ni förstår hur ja menar


leker med det paketet just nu.. varning. det kommer ta TID.. bak = skruv inne bakom däcket de plast sakerna som sticker ut. = en plåt bit upp till orginal fästet precis över = 30mm 4 kants profiler och även 2 st 25mm profiler plasta inner skärmar behövs även annars lär det se förjävligt ut. sido kjolar = sikaflex och skruv framför bak däcket. har inte kommit till fram kjolen än. börjar med dem i slutet av veckan hoppas jag. vill du ha hjälp/bilder = pm





fick hem det paketet idag:) och jag frågade en som hade monterat ett sådan så här beskrev han hur han gjorde: 1.Montera på originalfästen på bilen 2.Häng på front och bakspoiler där du vill ha dom. Tejpa gärna fast dom med maskeringstejp. 3.Borra hål igenom spoilerna där fästena är. 4.Spruta sedan in in lim mellan spoiler och fästen. (Tex PL 400 eller något annat bygglim/karosserilim) Låt torka1-2 dygn. 5.Montera av det från bilen och se till så att fästena sitter ordentligen i spoilern. 6.Spackla igen borrhålen. 7.KLART jag fattade inte så mkt,men du kanske förstår mer.. lycka till!!


måste säga att ja fatta inte så mycket heller går säkert att göra så men så gjorde inte vi... förstår inte riktit vilka fästen han menar? vi gjorde helt enkelt så att vi borrade en massa (c:a 10, 2på varje sida å 6 bak) hål i bakspoilern sen satte bakspoilern på plats med hjälp av svetstänger (en i varje hjulhus) och en som stod baki bilen och höll upp spoilern där den skulle sitta.. och markerade med en spritpenna i karossen vars hålen var.. fram med borren igen och borrade hål i karossen.. upp med spoilern (var 3pers) skruva i plåtskruvarna ( ett riktit skiiitgöra.. mycke tålamod behövs) tills dom hade tagit ett c:a 1varv.. sen la vi PL400 mellan karossen och spoilern och höll upp å skruvade fast.. vart iofs en liiiten glepa på vissa ställen men d fixar vi med silikon.. kommer aldri att synas efteråt.. d var hur vi gjorde.. sen om d är rätt lr fel har vi ingen aning om lycka till med din montering.. berätta gärna hur d går..


hehe låter avigt att montera det hoppas det inte bli likadant på min E30 men hoppas ni får ihop det iallafall


hehe:P då var de inte bara jag som var dum:P ska börja fixa med det på sönda, en kompis jobbar i ett stcc stall å han har hållt på med fästen så han har några förslag på hur jag ska göra. du får fixa lite bilder på bygget!!


haha nä du får hoppas på d


köp glasfiber + härts och gör fästen


hur menar du att vi ska göra fästen till sidokjolarna?


du slipar helt enkelt ytan, sen bygger du på med glasfiber så du har nått att fästa/borra i, jag vet inte riktigt hur E36an ser ut under kjolen, men orginalkjolarna måste ju vara skruvade på nått sätt från början. känner du ingen som kan glasfibra?


föresten är kjolarna gjorda i glasfiber??


om du menar sidokjolarna så tar vi inte bort dom gamla utan lägger dom nya på.. tanken har funnits om att glasfiber spackla en "balk" som limmet kan fästa i .. men problemt är att kjolarna är vridna och att man inte ser någonting .. så vi vet inte riktit hur vi ska göra.. får se om vi löser d ikväll... jo glasfiberspackla kan både han som äger bilen och han som äger garaget där vi är så d är inga problem..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka