Ta bort klistermärken i bakrutan?

Jag har texten kenwood i bakrutan men jag vill ta bort det, satt där när jag köpte bilen men jag har inget kenwood som sitter i den så de e ju löjligt med reklam för något man inte ens har Nu till frågan! Hur tar jag bort märkena? Värmepistol Aceton? lacknafta? Någon som vet ett bra å smidigt sätt!



Svar på inlägget: Ta bort klistermärken i bakrutan?



pilla upp ett hörn med nageln och dra sedan bara försiktigt lite diagonalt, är busenkelt att ta bort dekaler, behövs inga kemikalier och dyl...


För den late... Högryckstvätt Funkar utmärkt och det bara blåååååser bort! Sen ta nån kemikalie för att ta bort ev limrester.


Har den suttit där tillräkligt länge så kommer klistret att garanterat sitta kvar.


Att rekomendera, och det fungerar med kallavfettning som medel efteråt!


När jag plockade bort dekaler på epa-tiden så tog jag en sån där "fönsterkniv".. kommer inte på namnet nu såklart men en sån där som håller ett rakblad längst fram. Sen är det bara vinkla den så flackt som möjligt och ta bort dekalen. Som en supernagel om det sitter hårt alltså. Sen är det bara ta nån förtunnning för att få bort limrester Good luck!


pillade bort en dekal från bruksbilen som suttit där bra länge senast härom veckan, inte va där några rester kvar iaf...


Skiljer ju lite på olika dekaler och hur länge dom har suttit osv. Ta fram hårfönen eller en värmepickadoll och värm försiktigt. Det brukar oftast göra underverk när det gäller att plocka bort gammal dekor. Man får inte värma för mkt utan lite lagom, kör man för hårt med värmen så kan det stanna kvar ännu mer lim på underlaget än om du hade struntat i att använda värme över huvudtaget. Dra bort dekalen försiktigt för då är det lättare att limmet följer med dekalen istället för att sitta kvar på lacken. Sen tar du vanlig hederlig T-röd på en mjuk trasa och tvättar bort limresterna med. Man brukar oftast få lite kvar hur man än gör eller en "smutskant" efter dekalens ytterkontur. Lycka till!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka