745a som ska synas, lackförslag!

Japp, tjej som har den dessutom. I dagsläget någon ful gulvit nyans. Kommer åka ner till Polen och lacka billigt, men vilken färg? Var inne på laserblå, men den känns som om den börjar bli väldigt vanlig? blå, grön eller blågörn metallic kanske? Har fått förslag på lila pearl också, lägg in bilder på snygga lacker! Den blir inte standard rög, svart eller it, gärna en hyfsat ljus färg, inte marinblå t ex.



Svar på inlägget: 745a som ska synas, lackförslag!



rosa såklart...


volvos egna vinröda.. riktigt snygg!!!! mvh kimpa


kawasaki grön


vinröd och svarta tribals


Kawasaki grön är som sagt en mycket stark kanditat om du vill synas mycket:P


Peral Purple Metallic


tribals :S lika moderiktigt som plysch och vinyl...


Inga fel på tribals och vinyl En mörkare rosa möjligen, trivs inte riktigt i de färgerna... Vinrött är snyggt, men kanske aaaaningen för vanligt, då är jag mer sugen på candy apple red. Fler förslag, visa bild också! Och jag är inte särskilt överdrivet tjejjig tjej...


jo, på en 745a... Passar bättre på en Pokémonbil. Ta en djup röd färg, rätt mörk. Röda bilar går fortare oxå Är det så mycket billigare i Polen? Du måste ju ändå köra hela vägen och hem igen, plus kost och logi.





Lackning i Polen kostar ca 2.500 kr. Ölen man köper på resan gör att man åker nästan gratis och min pojkvän har resten av familjen där nere så jag bor gratis. Tror att hela kalaset kommer kosta mig något under 1500 kr...





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka