Breddare skärm?

Hej Jag har köpt en ny bil och monterade däck och fälgar från min gamla bil som passade, problemet är att däck och fälg stickerut ca 1cm från skärmen. Någon som vet om snuten skulle pilla på? Finns det någon enkel lösning! Jag tackar för all tips.



Svar på inlägget: Breddare skärm?



Valsa skärmarn borde ju kunna råda bot på detta.. Och ska du bara valsa ca 1cm så klarar sig lacken..


Det är inte lagligt iaf, sen om polisen klagar är väl kanske mindre troligt. Givetvis finns gnällpoliser (de flästa ) men frågan är om de tänker på de. SBP lär slå ner på de iaf.


beror inte de på hur mkt utanför det är.. det är väl bara "slit" ytan som måste va innanför om jag inte missminner mig väl..?


De har ja också hört.. Mönstret ska vara innanför skärmarna.


allt som kan fastna mot skärmkanten är för mycket utstick garanterat min golf ställer sig på skärmkanterna fram om man inte kör med bearbetad kant och utvikt rejält man ska kunna svänga fullt åt alla hål och även kunna utnytja hela fjädrningsvägen utan att det tar i kan säga att det kan inte jag göra på min golf då den ställer sig på kanten vid fullt rattutslag och 2mm nedfjädrning men hur ofta åker man och svänger fullt?


Själva däck mönstret är innanför skärmen, någon plåtslagare i uppsala eller liknande verkstad i uppsala trakten som bredder skärmar?


Tjenare.. är från uppsala.. Jadu.. det finns hur många firmor som helst.. kolla me plåtfirmor vid boländerna.. där finns ju det flera olika kaross och lack firmor som säkert kan hjälpa dig.. ett tips.. va trevlig och de hjälper dig garanterat mvh kimpa


Menar du riktig skärmbreddning så kan nog vilken bilplåtslagare som helst göra det men det kommer nog svida i plånboken! Ska du därimot valsa skärmarna så är det sthlm som gäller! Fan nu kommer jag inte ihåg namnet på firman... Mvh Christian





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka