Söker FÄLGAR 4x100 15-16 " skriv vad du har

hej nu är det snart sommarföre här uppe i norr och det kräver ett par snygga sommarfälgar. Har kollat på ASA Imola som jag tycker ser bra ut. Har du några fälgar att avyttra ? bultmönster 4x100 Tum 15 eller 16 Skriv en rad med info och pris. gjärna bild med.



Svar på inlägget: Söker FÄLGAR 4x100 15-16 " skriv vad du har



Jag har ett par 15" Dotz fälgar "mkt fina" inte kantstötta eller skeva endast en liten repa på ena fälgen ca 1-2 cm balanserade och sitter däck på med dimension 195/50 två har mkt bra mönster ca 5mm och dem andra två lite mindre bra snart jämna med klacken. Men hade tänkt 3.000 kr Bild: min mail vid frågor eler intresse: danielcado@msn.com


tjena, om du vill ha nya alufälgar kan du kolla på denna sida... http://www.blocket.se/vi/11002573.htm?ca=11_s dom har många schyssta till bra priser...Har flera polare som handlat av dom och dom är skit nöjda med allt...


Altså du har ju nollkoll om vad det är för klimat uppe i norr norr för dig är väll sundsvall eller så. Denna bild tog för 2 timmar sen.


Trodde inte att man fick skriva köpes annonser i forumet


Hej Jag har ett par vita cupra-fälgar till salu. 2st e kantstötta dem andra 2 st e som nya fast det e dåliga däck på fälgarna. säljes billigt.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka