Hitta nät hjälp!

Skulle vilja veta vart man kan få tag på nät, som jag ska ha i fronspoilern, vilka typer av nät det finns samt hur man ska sätta fast det? Gärna några länkar till sidor som säljer nät... Tacksam för svar!



Svar på inlägget: Hitta nät hjälp!



Bil tema har sen är det bara att fästa det med silikon.


okej, men håller det så bra med silikon då?


Det sitter som berget. Men går lätt att ta bort om man vill.


Biltemas är billigt och bra! Kör själv med det och inga problem som helst, finns i 2 färger såvitt jag vet. Svart och silver med 2 olika sorters mått


Har sett att Jula har nät också, men det är inget jag har erfarenhet av. Råkade bara se det när vi var där sist... // Ellen


biltema. jula. ljudia. realcar. alla styling sidor typ och så vidare


Okej, men är så surt tänkte ju köpa liter mer på biltema än bara nät ex bilklädsel men det går tydligen inte att handla över internet eller per telefon? bara i butiken då jag har ett antal för många mil dit Vet någon vart man kan köpa bilklädsel, nät, högtalargaller till seat helst på samma sida? Tack på förhand!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka