Vilka är skillnaderna mellan audi 80 B3 och B4?

Hej. Jag har köpt mig en Audi 80 -90, dvs. en b3'a. Den är helt ok i lack osv men med handen på hjärtat så måste jag själv erkänna att den är inte den sötaste bil som finns, om jag säger som så.. Men då har jag suttit och kollat vidare och sett att B4 modellen är mycket snyggare, iaf. i fronten. Så det jag frågar er är hur stora är skillnaderna mellan de olika modellerna (B3'an och B4'an)? Är det möjligt att sätta en B4'as huv och en S2-front på min Audi 80 B3? Jag hoppas VERKLIGEN att jag får svar av någon som vet detta och jag är MYCKET tacksam för alla svar.



Svar på inlägget: Vilka är skillnaderna mellan audi 80 B3 och B4?



om B4:an är ifrån 93+ så går det en polare har gjort det isf : ktmracing här på forumet


hmm jag tror det är 92+ om du Tittar på blocket så är:P alla från 92- är b4:or


Tjenare.. Ni skall veta att jag inte bara ignorerade er. Jag väntade bara på fler svar.. Men tack truckracing_, jag kontaktade din kompis och fick svar av honom (väldigt snabbt svar dessutom, det gillas ) och det gick bevisligen ganska smärtfritt att flytta över en b4 huv på en b4 bil. Det tog bara lite i lycktorna och plåten under lycktorna.. Jag är dock fortfarande lite fundersam över om B3 strålkastarna och fronten kan bytas mot S2 doningar.. Är det någon som vet detta?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka