ska plasta bagaget, behöver hjälp

SKa plasta i bagaget, ska jag göra det på plats i bagaget eller göra en form av nått slag och göra allt utanför bilen? tänkte på lukt och så om det sätter sig i bilen? har aldrig gjort detta tidigare



Svar på inlägget: ska plasta bagaget, behöver hjälp



Lättast är väll om du gör det i bilen för att just få perfect passform, vet dock inget om lukten.


det luktar jätte starkt o det håller i sig, vare sig man gör det i eller utanför bilen.. ute eller mycket ventliation är att rekomendera !, fast efter ett tag försvinner lukten oftast (har alltid gjort för mig) men undertiden är det en väldigt stark, även halvgiftig lukt.!


Adda mig på msn så kan jag gå igenom steg för steg för dig vilket sätt som är lättast och vilka fel du skall undvika (tro mig det finns en hel del sådana) min msn är baca666@hotmail.com


aa fel gör man alltid! Men man lär sig också bäst på sina egna misstag! Fast det är ju stor ide att ta hjälp av någon som vet! (tex baca då) Lycka till!


ok, har addat dig nu


har inhandlat glasfiber ,polyester och härdare nu, behöver jag nått mer nu för att plasta? ska ajg ha nått tyg under att lägga allting på? nån som kan förklara hur man går tillväga?


Skriv ner det här!.. kan slå vad om att det är fler som just skulle vilja veta & hålla på & fixa själva men inte kankse orkar el. vågar utan en guide ?? typ en sticky! Hör med BRL om just tyg att plasta på ! dom vet & kan


sök i forumet!


Vad händer om man tar för mycket eller för lite härdare?





Sök i forumet, lås tråden Alla svar du söker finns nästan i alla trådar som har nånting att göra om plastning så sök!


svårt att hitta en bra o förklarig guide. skulle själv vilja veta mer exakt hur man plastar, har planer på gjuta om hela inredningen...svårt o testa dessutom när man inte vet hur o vilka matrial..


fortfarande... sök i forumet.


tycker ja har läst dom flesta, har du en bra länk så länka gärna vore tacksamt


klicka på sök i fliken uppe till höger, klicka sen på styling forumets del i vilken sektion du vill söka i och högst upp på den sidan så skriver du glasfiber, det är tre sidor med topics angående de ämnet. har du sökt igenom all dom och inte hittat vad du söker då tror jag det inte finns nån har som kan svara på dina frågor för att ingen någonsin har gjort någe liknande


har nu slipat efter spacklingen, undrar nu vad ska man göra nu? vilken sorst finspackel ska man ha? ska man ha den när man sprutar erller ska man ta den när man penslar ut, vilket är bäst?


mer vanligt finspackel och fylla igen alla ojämnheter, sen slipa det sen slipgrund eller sprayspackel det sista.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka