Stylingaffärer I Tyskland Berlin?????

Hej: Jag undrar om nån vet lite stylingaffärer i Berlin? Skall åka ner dit så jag tänkte om det är nån sm varit där och vet ifall det finns några affärer. Skulle vara bra ifall dom hade hemsida också så att man kan kolla vad dom har för prylar.



Svar på inlägget: Stylingaffärer I Tyskland Berlin?????



Äh finns väl bra affärer här i sverige? okej det kanske e aningen dyrare men då vet man iaf vad man får


får man det bästa bara för att man bor i sverige ? ? finns väl många andra företag runt om i världen som har samma märken till billigare priser ...


Precis vad jag tänkte säga... Dom flesta grejerna som finns här kommer ju typ från tyskland, japan, china osv. Så då tänkte jag man kan ju Passa på o köpa grejer till bilen när man är därnere. Verkar inte vara mycket folk som känner till ställen. Synd.


Gå in på tyska ebay.de och kolla. Denna länken söker på butiker eller webhops som ligger 15 mil runt berlin. http://fahrzeugteile.listings.ebay.de/A . nesearchZ1


Skit i stylingen och fyll kärran med öl:D


Gjorde jag, tullen gillade inte det, få se vad tingsrätten säger på Torsdag


Handlar bara på Ebay..Helt andra priser o lika bra service om inte bättre..


Går ju inte att säga att det är bättre service på ebay. Får du problem så kan jag lova att det blir mer strul än om du hade handlat här i sverige. Finns mycket skit med dålig service på ebay också. Och garantiärenden kan du glömma om du handlat via ebay så fort du skrivit ditt omdömme så skiter dem i dig.


ska man kanske kolla ebay då kjol paket till bmw:n lär vara billigt där hoppas vi på





www.gup-tunning.se där har du billigt till din bmw


Jaså, jag har inte haft problem med garantiärenden.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka