lacka bromsoken.. behöver hjälp!

Har påbörjat lackning av mina bromsok, utan att montera bort dom.. så började med att borsta rent ordentligt med stålborste och sedan torka jag noga bort rostdammet, efter det påbörjade jag lackningen.. Direkt efter första lagret märkte jag att färgen inte täckte för fem öre! efter 4-5 lagret har det inte skett någon skildnad! Är det under arbetet som jag har gjort fel på? eller det något annat? Har testat både att måla och spraya på färgen. Den gula spray färgen som jag använde heter K-Auto och är just för bromsok. finns på både OKQ8 och Mekonomen Är mycket tacksam för hjälp!



Svar på inlägget: lacka bromsoken.. behöver hjälp!



använd hammarlack itsället.. fungerar mycket bättre. och sitter som berget sen


du nämner inte va du torkade med.. du måste få bort silicone å fett rester.. ja brukar först ta silicone borttagning å sen efter det T-Röd så d blir riktigt tort..kan rekommendera att använda tidningspapper det dammar nästan inte alls..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka