Färgkod ford mondeo

tja har köpt mig en ford mondeo kombi blå metallic 93a Tänkte greja lite och behöver köpa ny färg hittar bara färgkod F6 när jag kolla på plåten hummm kändes lite skumm färkod tyckte jag?? elller har jag fel vet billlakeraren vilken fär de är jag vill ha om jag säfe F6 till en mondeo?? eller vad kan jag hitta den riktiga färgkoden ? tacksam för snabba svar



Svar på inlägget: Färgkod ford mondeo



på min 95 sitter det två plåtar i motorutrymmet. den ena står det en färgkod på (i mitt fall ed2) och på den andra står det vad färgen heter ( i mitt fall noveux red).


ok den jag kollade på sitter typ längst fram i mitten?? vart sitter den andra?


Ford har jätte krångliga färgkoder på sina bilar. De kan va så illa att de finns en kod där som du sen ger till lackeraren. Å när han knapprar in de i datorn så finns den flera färger med samma kod. De bästa vore om du kunde fixa fram både kod och vad färgen heter. Eller prata med den som ska göra jobbet. Om de e du själv så kan de bli rätt svårt att få rätt färg Och nu läste ja att förgående talare hade sagt att de satt en plåt med färgnamn Det kan stå färgnamn i serviceboken.


den andra satt brevid.. till höger.. min platta var svart. jag lämnade min färgkod till mekonomen och färgen blev inte riktigt bra. den jag fick var lite ljusare.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka