Vad Tycks om mina nya Fälgar.. MÅNGA BLICKAR PÅ STAN :D "Behöver Hjälp"

Hej jag har nyligen satt på mina nya fälgar vilket jag tycker vat bra men de duger ju inte bara med att sätta på nya fälgar..... skulle behöva lite hjälp med förslag på styling till min bil. Snälla skriv lite olika styling tipps till mig... skriv även adresser till stylingsidor man kan hitta saker till en audi 80 i.8S. Tack för hjälpen



Svar på inlägget: Vad Tycks om mina nya Fälgar.. MÅNGA BLICKAR PÅ STAN :D "Behöver Hjälp"



En grej som kommer göra stor skillnad är om du lackar ner den, om du nu inte är inne på att köpa ett helt nytt kjolpaket. Vita blinkers runt om skulle in heller sitta helt fel;)


Bra mycket bättre Fälgar gör mycket


håller med, det blev snyggt


en sänkning hade ju varit på sin plats


ny lack på den skulle göra VÄLDIGT mycket. då det där inte är en allt för utstickande färg.. och ner med den till backen.. och vita blinkers.. sedan perfa.. om du vill ha mer jobb.. = kjolpaket.. snygga rimms


Sänkning Vita blinkers Tona rutorna svart svart Grillnät ( Tycker passar in på audi 80 grymt själv ) Kanske lacka bilen som många andra sagt eller lacka stötfångarna i samma färg


nice!!.. vet hur det värmer när folk tittar och pekar på fälgaran..


Det här tycker jag :Rieger kjolpaket! (underbart på audi 80) Sänkning. Tona rutorna. Lacka handtag och lister!


Är det bara jag som tycker man borde anpassa fälgarna till bromsskivor och ok? Finns det nått styggare än 18" fälgar och innanför dom finns ett litet tefat till bromsskiva? jag kan inte säga annat än att det blev snyggare men du borde byta skivor (eller köpa mindre tum på fälgarna)





Draget är fult tycker jag, ta bort det om du inte har större användning för det. Använder du bilen som bruks bil så låt det sitta. lacka ner den bak sidorna och fram. Kör samma färg på detaljer som backspeglar m.m som är på bilen. Det kommer bli snyggt på din bil och förhöja utseendet på den.


Lacka fronten, sidorna, baken, listerna, handtagen och vingen så får du ett superlyft för knappt några pengar.


Ska du göra något kan du lika bra göra de ordentligt, o snälla inte något japps-kit som inte alls stämmer in på audi formerna! hoppas du kan få lite inspiration här: Lycka till!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka