Solarplexius toning någon som provat?

Har hört både bra och dåliga saker.. Jag har köpt till min i alla fall, alla rutor även sidorutorna fram.. Får se hur det blir, är nog inte så svårsålt om jag skulle tröttna på att inte kunna hissa ner rutorna



Svar på inlägget: Solarplexius toning någon som provat?



tror d finns en gammal tråd om detta... jag hade d på en tidigare bil och var mycket nöjd med d.. d enda som e lite tragiskt är att man inte kan göra ner rutorna..


har det på min. Funkar utmärkt! Bakrutan samt sidorutor bak. Vevar ju inte ner mina sidorutor utan öppnar dom utåt så det funkar prima! Rekommenderas!


Tycker det funkar utmärkt. Så är helnöjd.


Har det också, satt skitbra, enkel montering med


Det finns ju ingen knapp för vanlig coupé i beställningsformuläret. Hur ska man göra dådå?


Har haft det och va aldrig riktigt nöjd förutom priset då?? Nu har jag lämnat in för toning och kan säga att det var värt varenda öre kanon nöjd. Smaken e ju olika


Hade sånna på min saab.. VÄRSTA SKITEN.. skulle aldrig nånsin låta de komma nära min bil igen.. Men de kan ju varit fel monterat lr nåt.. såg inte alls bra ut..


ÄR SÅ JÄVLA DÅLIGT! Var i bråk med företaget i 3 veckor innan jag fick pengarna tillbaka, fick hota med Plus på SVT!


kan juh tillägga att ja aldri skulle sätta d på nån "fin bil" .. men på en vanlig bruksbil funkar d .. hade d på min 525 kombi..





Finns ju både fördelar o nakdelar. Står att man inte behöver ta hänsyn till ut och in sida. Måste bli jäkligt svårt o se ut på kvällen. En annan nackdel är att de blir lätt repigt och att de inte har något uv skydd som de flesta vanliga solfilmer har. Man kan lika bra köpa en färdigformad och färdig skuren sats från cfp.se tex. och då kan man även veva ner rutorna efter montage.


ser ingen skillnad på de å vanlig toning?? eller är det en sånn skivka som ä tonad som man sätter dit? kolla itne så noga på länken


Man ser stor skillnad. Plexet är nästan rödbrun, sen blir det som en spegel, svårt som fan att fästa på S40n. Jag ringde 100 gånger och dom kassade på luren när jag sa att jag ville skicka tillbaka allt.


Dålig kundservice kallas de


Har det på min! man slipper ju veck å bubblor och på kvällen ser rutorna svarta ut men på dagen blir rutorna som en spegel! svårt att få dit skiten jag fick fel ruta till min så vi fick också ringa och töla:P





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka