Ta bort fönster toning? eller någon som kan tona? Betalar. (Umeå)

Någon som kan förklara hur jag kan få bort min fönster toning? Eller om det finns någon här som bor i Umeå och skulle kunna ta bort toningen som jag just nu har och sätta till ett nytt? Betalar för jobbet.



Svar på inlägget: Ta bort fönster toning? eller någon som kan tona? Betalar. (Umeå)



Toningen river du bara loss sedan tar do Tsprit och tar bort limresterna, limresterna dom måste ändå bort om du sa ha nytt på. Ny toning så är enda sättet att göra det är att gå till ett proffs o betala 2000kr annars blir du inte nöjd, så jäkla svårt att få till det själv om du inte vill gå kurs i det.


Någon som kan tipsa någon i umeå som kan tona rutor? gärna företag.


Umeå bilstyling & racing uppe på umedalen e grym på toning!! han äger även (umeå Solfilm) Men han brukar ha så fruktansvärt lång vänte tid. Ville ha toning på min bmw jag hade förut & det var 6 månaders vänta tid så jag sket i det & gjorde det själv.. ett tips om du ska göra det själv är att fara till han & köpa solfilm.. det gjorde jag.. är betydligt lätt arbetad solfilm än det man köper på tex mekonomen. Men problemet är att man bräner fast den med värme pistol så den sitter som satan om det skulle bli nå fel eller luft bubbla..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka