Tonar bakrutan, hur göra med bromslampa?

Hej! Tog loss bakrutan, och skall till att tona den nu, men jag tänkte även sätta i ett tredje bromslampa(LED.) som jag redan inhandlat, som inte fanns där från början/original, detta är universal, vad säger reglerna om att jag t.ex. skulle tona bakrutan, och sedan montera bromslampan? Hur blir det rent utseendemässigt? Bra/Dåligt? Tycker ni att jag: 1. Tonar rutorna utan att ha en tredje bromslampa. X. Tonar rutorna med bromslampa "bakom" solfilmen. 2. Tonar rutorna med bromslampa samt skära i filmen. En annan grej, moderna bilar med Original extra bromsljus har ngn sorts tätning/skydd, så man inte ser ljuset inifrån kupén, så den inte reflekterar över övriga rutan, kan man eftermontera ngt liknande?



Svar på inlägget: Tonar bakrutan, hur göra med bromslampa?



jag säger alt X utan tvekan !


Du tonar med bromslampa bakom filmen. Det lyser igenom.


Håller med föregående talare, men förstår inte varför du plockar ut rutan


Är lite av en perfektionist, det skall bli bra helt enkelt


alt. X, helt klart


Det här problemet funderade jag över när jag lämnade in min bil för toning, visade sig att han skurit ut för bromsljuset, ser grymt bra ut!


äsh! jag lämnade in det till MR Cap o de gorde de snyggt som fan


nr 2! Men varför tog du ut bakrutan? Det blir ju bra om man bara tar det lugnt


Har tonat nu, är 99% klar, det som är kvar är ta bort lite bubblor, det mesta gjort..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka