Styling Audi A6

Har letat på många sidor efter styling till min A6:a. Det jag letar efter är framförallt är kjolpaket. Jag hittar bara kjolpaket som passar avant, jag har en sedan. Finns det någon som vet vart jag kan hitta en sida med styling till a6:an?



Svar på inlägget: Styling Audi A6



Hade varit lite lättare om du hade nämnt vilken årsmodell det handlar om =P men du kan ju spana in www.stylingkompaniet.com och se om du hittar nåt som skulle kunna passa dej!


Det är årsmodell -00


Har kollat www.stylingkompaniet.com och det finns bara till Avant modellen där med. Vill framförallt ha bak-kjol-pakets-delen


Är det inte samma på kombi och sedan? kjolpaketen skiljer väl inte...eller?


Det verkar inte som det, eftersom det står på www.stylingkompaniet.com att det är till "Avant/Limo" på några av delarna och bara "Avant" på några. Så jag antar att det är någon skillnad. "Limo" borde väll vara sedan? Nån som vet om det passar på båda eller inte?


exakt vilken bakkjol är det du kollat på?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka