montering av japsdämpare

tjena! jag hade tänkt att montera en japsdämpare på min octavia -01 1.8t. vill gärna ha lite tips inför detta eftersom jag inte är någon mekaniker.jag kommer att behöva såga upp i spoilerna bak för att jappsen ska få plats men det sak nog gå bra. eller? några tips annars? tar man bort orginal ljudämparen och sätter dit alu rör och sen jappsen eller hur går det till?



Svar på inlägget: montering av japsdämpare



ta en vinkelslip och kapa av sista ljuddämparen bara , sen får du ju måtta lite hur lång tut japsen kommer att komma , köpa stegmuff o rör o svesta på orginal systemet bara ..


kolla bild på mitt galleri!


En kompis till mig hade en skodaRS gamla karossen och han bytte till japs.. enligt honom så var sista dämparen stor som ett as.. men i alla fall så svetsade dem dit den på gamla systemet och sedan skar dem ut i bakspoilern och satte fast en tunn svart list där dem skurit så det inte vart så vass kant, (svårt att få den se ut fabriksskuren) testa.. eller visa bilen för någon styling/tuningfirma så lär dom göra det för en liten slant. Lycka till! /Stoffe


okej. jag har sätt att det är as stor.... vi får se hur det blir då! tack för tips!!


Jag kapade bort sista dämparen och satte sedan dit japsen med lite fästen och skit från biltema, fungerade kanon ;P


Jag hade sågat ut för utblåset på dämparn sen kört me avgasklämma å avgaspasta..


aa de hade jag nog med gjort blir ju snyggast så


Skaffa riktigt avgassystem istället. Äkta muller o inte den instänga pantburks ljudet


håller faktiskt med föregående talare. jag tycker inte japsdämpare passar på en skoda, det ser bara dumt ut. så vitt du du inte ska sätta nät eller nåt så endast en liten bit av slutröret syns.





okej. tack för tips=)





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka