Ångest beslut om fälg val. HJÄLP! 19" eller breddade plåt?

Tja.. egentligen är nog detta en jäkligt dum fråga. Bilen är en volvo 745a. Som ser ganska bra ut. Men kommer kanske att göras i ordning om energi finns.. Antingen att jag köper 19". Som jag också måste köpa 2st däck till. Som blir att kosta ca 4500kr för två bra däck. Eller att jag breddar 15" 940 plåt fälgar och köper däck till dom. Och då behöver man ju inte ens köpa nya däck. För.. Om jag köper 19" fälgarna så kommer jag inte få så mycket pengar över i jämfört med om jag skulle bredda plåt. För då kan jag lägga ut pengar på annat också. Tex stereo eller nå kul. Ni skulle förmodligen säga 19" ändå. Men kan ju alltid höra med er. Bild på bilen kommer snart, om den inte redan finns.. Tack..



Svar på inlägget: Ångest beslut om fälg val. HJÄLP! 19" eller breddade plåt?



plåtisar lätt! tycker det ser mycket brutalare ut! mailade om din 240 förut föressten men fick inge svar


LÄTT plåtisar e så jävla ballt


bredda plåtisar.. LÄTT!


19"... Visst är det grymmt med bredda fälgarna med . Men dom är ju fortfarande små. De så större de så snyggare


Kör på 19".. hur många är de inte som haft breddade plåtisar på sin 240 tidigare.. sticker ju ut LITE mer med 19"


Jo.. Visst det är snyggt och man sticker ut i mängden med 19". Men jag har nu bestämt mig för breddade plåt. Ska lämna iväg fälgarna på måndag Tack för alla svar iaf


plåt :S ? ursch nej ! skulle hellre satsa på ett par ordentliga 18"are.


plåtisarna. för 19" på en 745 ser inte så jävla rockigt ut.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka