lysande blinkers på bubbla?

nån som har llyckats kopplat in det? man ska väll koppla på plus på jordkabeln som går från blinkersen? och då ska det lysa! men när jag gör det cpar relät?! varför gör det detta.. nån som försökt med att kopplat in detta på en bubbla //peter



Svar på inlägget: lysande blinkers på bubbla?



hmm borde det inte gå att sätte ett relä som bryter strömmen på + sidan? så när blinkersen ska blinka så bryter relät strömmen istället för att koppla på den! är det lagligt??


det borde väll gå men vart finner man ett sådant relä? och vad kallas det?


Hej, ta ett vanigt relä istället...


vad för "vanligt" relä? ett vanligt blinkersrelä eller? det funka ju inte!?


Finns ju "slutande" relä och "brytande" relä. Du ska ha ett "brytande". Går med ett växlande också men inte ett blinkersrelä. Växlande relä på Biltema 19,90


"Finns ju "slutande" relä och "brytande" relä. Du ska ha ett "brytande". Går med ett växlande också men inte ett blinkersrelä." Hmm? Vart hittar man ett Brytande relä då? Du skriver aatt det går med ett växlande relä funkar oxo men INTE ett blinkersrelä det e ju till blinkerserna jag ska ha Någon som har lyckats med detta?!


du vill ha blinkersarna lysande när du slår på blinkersen eller som "markeringsljus"? som blinkers sätter du bara dit ett vanligt helljus relä istället för blinkrelät som sitter nu! ska du ha det som markeringsljus så får du koppla bort blinkersspaken och koppla via tändningen på något sett så att det lyser när du startar ljusena eller något! om du sedan ska ha blinkande funktion också så ska du inte koppla bort spaken, men får kanske sätta ett slutande relä som sluter strömen till lampan när du slår på blinkersen.. kanske lite otydligt men det är iaf min teori!


Du kan ju invertera funktionen på blinkrelät genom att sätta ett relä till efter blinkrelät. Ett brytande. Fattar du vad jag menar? Blir lite mycket sladdar, men du får din funktion.


Okey får testa luite men ett slutande och ett brytande relä det e väll samma sak fattar jag som?.. hur vet man vad siffrorna står för på reläna? har alltid tänkt på det?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka