200sx inredning - lackad mittpanel

När jag får hem bilen funderar jag på att lacka mittpanelen i silver. Har sett att många gjort så här på garaget och funderar på vad för färg det är dom har, är det inlämnat på lackning eller funkar det bra med vanlig Plastic Padding silverfärg eller annat märke? Ska det vara klarlackat, tror inte det för det skall ju inte bli så blankt...? Vad för färg ska jag köra med?



Svar på inlägget: 200sx inredning - lackad mittpanel



Fungerar med de flesta sprayfärger. Ska du ha det tip top är det bäst med riktig 2-komponent färg samt klarlack. Annars fungerar det utmärkt med en slitstark fälgfärg. Klarlack finns även i matt utförande om du vill att det ska vara minimal lyster.


jag hade nån silver färg på mittpanelen och så, men ska lacka om.. jag ska iaf köra på gul nu har jag bestämt och det blir med nån gul färg och sen på klarlack för en bra finnish..


Vilken silverfärg är bäst tro? Plastic padding med matt klarlack lr?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka