Vilka baklampor??

Vilka tycker ni? Av dom fem första svaren så väljer jag ut det paret med flest röster. Svart insats!! http://www.fk-automotive.com/images/pro . L81013.jpg Kromad insats!! http://www.fk-automotive.com/images/pro . L81011.jpg



Svar på inlägget: Vilka baklampor??



Eftersom du har en mörk bil så tycker jag nr1- Ser bättre ut när man har mörkt i lamporna


Håller med absolut de svarta. Var ska du köpa dem? FK finns ju hos flera här i sverige och till ganska stora variationer i priser.


Helt klart dom svarta


då var det väl avgjort. dom svarta blir det. http://www.stylabilen.se/alfa/Baklamporalfa.asp Där har företaget. det var det billigaaste jag har hittat hittills. En annan icke namngiven sida skulle 2600 kr för dom så jag tyckte detta var övekomligt. Tack för hjälpen killar. MVH


Bra val, leter själv efter svarta till min men hittar inga som jag fastnat för än!


Svarta!!


svarta!


svarta


Helt klart svarta när du har en mörk bil





Maila och fråga stylingshopen.com De kan ta hem likadana och brukar i snitt ligga ungefär 500 kr lägre än stylabilen.


stylabilen.se är tyvärr ganska dyra ibland och har haft mycket problem med långa leveranser.


jo men när jag hittar lampor som kostar 1200 kr hos dom och så finns det dom som tar uppimot 2600 kr för samma lampor så tycker jag nog allt att det e relativt billigt hos stylabilen.se.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka