Ang ögonlock. va är de fö regler på besiktning?

Jag har köpt ögonlock och funderar på va som gäller vid besiktning av bilen? får man ha eller inte? och va säger dom om sånt?



Svar på inlägget: Ang ögonlock. va är de fö regler på besiktning?



du kan ju ställa bilen riktad mot en vägg och sen sätta dit locken och se hur mycket av ljuskäglan som faller bort! försvinner inget så är det ju helt lungt... Mvh Jonas


De ska va lugnt. Mina bilar me ögonlock har alltid gått igenom å bra ljusbild. Senast den 13:e mars nu så gick en bil me ögonlock igenom:D


mm dom får inte ändra ljusbilden bara, brukar inte vara några problem..


tack så mycke för bra svar. ska ut och testa detta och se hur de blir.


finns de ögonlock till nya a4:orna


De e bara o sätta på och köra:D


huvförlängare då, är de samma sak där?? får eller inte??


ja de finns de. jag kanske är först i sverige? lite häftigt i så fall.. grym passform är de också köpte dom färdig lackade och allt från tyskland. fint arbete. sätter på dom i helgen.


sålänge de inte stör ljusbilden kan du ha det:)





Jag blev stoppad av trafikpolisen här i västerås och enligt dom så är det olagligt. Fick anmärkning på mina huvlås också. Men på besiktningen sa dom ingenting om det.. Strange att dom har olika åsikter! Har också pratat med vägverket angående detta o dom vet också att polisen och vägverket har olika åsikter om vad som är lagligt och inte. Men det är ju inte så ofta man blir stoppad av trafikpolisen för en bilkontroll så jag skulle säga att det bara är att tuta o köra !


jag satte dit min huvförlängare på golfen idag!! stör inte ljusbidlen ett smack möjligtvis om dom stör sig på att den går över parkeringsljuset! bilder kommer imorn!


Man får ha Ögonlock/huvförlängare ( inte för att jag tycker huvförlängare är någe snyggt men det är min åsikt) bara dom inte försämrar ljusbilden, slänger du på ett lock som täcker halva lyset så kan jag garantera att den bilen inte kommer igenom besiktningen.. så om du monterar ögonlocket till ungefär 1/4 del av lyset så borde den gå igenom ganska lungt.. Edit pgra: stavfel


har nu monterat huvförlängaren på min bil å ja tycker de ser ritkigt fint ut! *min åsikt*





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka