få isär e36 baklampor

hej. har ett litet problem. får ej isär bmw e36 baklampor. hade tänkt att tona bakljusena lite. någon som har en aning? //totten



Svar på inlägget: få isär e36 baklampor



definiera få isär ? dom är ju "plastsvetsade" ihop..men ta loss dom från bilen är ju lätt..sitter väl bara me 3 eller 4 muttrar på varje sida..


va rädd för det. men sett några som monterat sär och lackat.. aa vet att dem sitter med 4 st skruv.. monterat bort dem 2 ggr nu.. 1 gången för ner lack.. idag pga hel lack


Om du ska tona bakljusen så sprayar du ju på utsidan av ljusen


hmm aa det kanske man gör.. jag trode att det var insidan. hur hållbart är det? går bra att tvätta med allt man kan komma och tänkas på?


du ska ha sprey färg för lyktor finns i olika färger också....


Du menar la på insidan väl?????


Blir inte väldigt mycke av d röda kvar om man sprayar på insidan me tanke på alla vinklar i "glaset" när solen ligger på t.ex. dom ja har sett har vart sprayade på utsidan e bra finish på d me..Men dom kanske bara e lata


Tänkt på besiktningen egentonade baklampor går ej igenom där. Köp nya färdigtonade baklampor istället kostar inte så mycket. Finns för 1200 kr på stylingshopen.com såg jag.


Kanske inte är alla som har råd att hosta upp 1200:- är en jäkla skillnad på 80:- och 1200:-





Asså okeey. Trodde inte finishen skulle bli bra. Jag vet inte riktigt. Men jag själv tagit insidan då jag vart rädd att färg ska lossna när man te.x Vaxar, tvättar bilen


racing-jimpa: Håller med dig om att det är en stor skillnad. Har du en extra uppsättning baklampor så är det ju lugnt, då kan du ju byta till besiktningen. Annars måste du ju låna ett par andra eller köpa nya hos bmw eller nån skrot.


Går säkert ta på insidan oxå beror på hur bakljuset är gjort på en del kommer man inte åt att spraya på insidan.


om man köper rätt färg (finns speciell för lycktor) så är det inga som hellst problem att spraya från utsidan.. försvinner inte vid tvätt lr vax lr sådant ( givetvis ska man kanske vänta ett par dagar med att tvätta bilen när dom är nylackade) kom bara ihåg att spraya väldigt tunna lager... så slipper du att d rinner.. och om du ska ha dom svarta så spraya ett tunt lager först å låt torka.. blir väldigt mycke mörkare än man tror när d har torkat..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka