några förslag på styling..?

Har ni några förslag på styling för min Almera ..? För de mycket svårt att styla en Almera



Svar på inlägget: några förslag på styling..?



tjena, du måste ju självklart fixa ett par nya alufälgar till din almera....Kolla in på www.stop1.se Dom har schyssta och prisvärda fälgar....Tona rutor kanske också...


Ska den sticka ut är ju det mest självklara fälgar och lack! Ska man ändå lacka kan man "lika väl" slänga på ett kjolpaket också! Jag vet inte om det finns färdiga kit till just din modell eller om man får bygga om från en annan bil.


Börja med *Sänkning *Snygga fälgar *ev. annan lack *Tona t.ex. bakre rutor De här sakerna finns garanterat... Sedan kan det finnas: *Ngn smakfull bakre vinge/spoiler *Vita/rökta/klarglas blinkers+baklampor *Frontkjolar, sidokjolar, bakkjolar eftermarknads... Kommer inte på så mkt mer allmänt, nu så där snabbt..


hittar du ingen styling du gillar kan du ju alltid höras istället för att synas. fyll hela kupen med högtalare och bygg om interiören helt och hållet... Men enligt mig ska du ändå ha ett set med riktigt snygga STORA fälgar.


Ja jag ska köppa snart nya fälgar och tack för alla förslag





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka