repor på motorhuv, hur får jag bort dem?

hej det är så här att jag har fått en jävla massa små repor på samma ställe på huven (ser för jävligt ut) ser precis ut som nån katt jävel har sprungit runt på huven, men nu till frågan, finns det något bra sätt att ta bort reporna på? nått speciellt medel eller så? har alltså tänkt att göra de själv iaf, har dock de "verktyg" som borde krävas. Vad att göra?



Svar på inlägget: repor på motorhuv, hur får jag bort dem?



testa med att vaxa och polera då brukar reporna försvinna om det inte är alltför djupa repor annars blir det till att slipa ner och lacka om


Rubbing borde väl hjälpa en del? Eller cleaner (tror jag det heter) med små "mikro-sand"-partiklar som slipar ganska bra. Kolla på mekonomen.


jag prova en bra gegga idag, "Scratch remover" röd/vit tub, bara en kladd på repan, polera runt lite med en trasa så försvinner repan , fungerar dock inte i djupa sår i lacken.


okej får testa lite av de ni skrivit;) tack så mycket


Finns ett ganska bra medel som heter Autoglym. Samma sak som autosol fast med mindre korn + att glymet innehåller lite vax.


lånar lite! vad kan man använda för att få bort färgstänk på lacken? ligger några små fläckar grundlack på bakskärmarna.. syns inte så mycket om man inte vet att dom e där, men ja stör mig skit mycket på dom... någon sam har något bra medel lr nåt?


har du något som kan kallas klarlack på huven så är det bara att polera och waxa.


Vattenslipa går ju.. men en svår teknik Prova att polera med vanlig hederlig rubbing, exempelvis från Sonax, men ser för guds skull till att du inte bränner lacken .. du måste ha polermaskin.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka