Fälgar och Däck GRYM service!!!

Ni som bor i stockholmsområdet och letar efter en bra fälg och däck leverantör! Ni kan sluta leta!! Var häromdagen inne på kungstensgatan 12 hos ett företag som heter "Roine Lindberg Gummi AB". Där blev jag bemött av en Niklas Lindberg(ägare), det var den mest trevliga och omtänksamma människa jag träffat! Extremt hög servicenivå måste jag säga, jag var nästan exhalterad när jag lämnade butiken, det trots att jag just spenderat 35 tkr på fälgar och däck . Butiken håller väl inte dom lägsta priserna på marknaden men servicen tyckte jag överlägset vägde upp den prisskillnaden. Jag tipsade några kollegor som var på jakt efter sommarhjul till sina bilar och de visade sig dela min uppfattning rakt av. Bara ett tips för er som letar.



Svar på inlägget: Fälgar och Däck GRYM service!!!



du råkar lixom inte vara ägarn själv eftersom du vet vad chefen heter i för å efternamn


Nej, tyvärr inte måste jag väl säga, jag har personens visitkort i min hand.


hehe okej


Jag hade också varit extra trevlig för att få kunden att spendera 35k Nä det är bra med positiv kritik på firmor.


hehe jag måste ju faktiskt hålla med dig där Mille . Hursomhelst tyckte jag det var kul med lite gammalmodig hederlig service, det kändes liksom bra efter man hade handlat och det vill jag lova att det inte alltid gör....


Viktigt med bra service, speciellt om man ska spendera 35k... Betalar hellre 35k till en schysst & trevlig person är typ 30k till en otrevlig idiot...


Lite OT, men får man fråga vad det blev för fälgar samt däck då??


Det blev ett par ljuvliga BBS Challenge 19" samt Michelin Pilot sport, lite spacers och en sänkningssats. Ett litet sammanträffande, satt och läste i City-tidningen idag, där får man syn på samma däckleverantör!! Ganska roligt tyckte jag! Stor sida om just den verkstaden.


kan man inte införa här på garaget.org en Klistrad tråd som man kan rösta på om firmorna är bra el dåliga ? kanske skulle bli för mycket siktsnack då?





Då kan jag ta och rekommendera Molway.com där jag köpte mina däck och fälgar .. Mycket bra service, mail likaså per telefon! Förstår inte hur de orkade svara på alla mina dumma frågor innan fälgköpet .. men mycket bra service och bra leveranser!


var inne på micro idag dom sa hej å välkommen till mej idag när jag kom in.. och när jag gick ut sa han ha en fortsatt trevlig dag och välkommen åter och jag köpte inget.. och dom var trevliga ändå;) hade jag sålt nått hade jag varit trevlig och vill man ha billiga däck söker man sig till dackonline.se får det till och med hemkört utan extra kostnader;)


Ja där har jag oxå handlat en gång, fick hem fyra lösa däck samt fälgar(vinterhjul) fick sedan bege mig till en däcksverkstad och få grejerna monterade för en tusenlapp, så det gick ganska jämt ut, dessutom var bästföre märkningen på däcken ingen höjdare. Det kanske bara var en tillfällighet, men det är ingenting jag gör om iallafall.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka