Opel astra 99!!

Vad finns och är snyggt att göra på en sån??, undrar då jag har en själv. Tack



Svar på inlägget: Opel astra 99!!



tjena, nått du säkert redan tänkt att fixa men som jag tipsar om ändå är ju att skaffa ett par riktigt schyssta fälgar. Det finns ju en massa sidor på nätet men jag kan tipsa om www.stop1.se där dom har riktigt mycke snyggt och prisvärt... En polare fick grym av hjälp dom när han inte hitta några själv... Tona rutorna är väl ett litet tips också... Lycka till med projektet senare!


Tack, ska utvädera kostnaden till tillgångar, mer info kommer, men inga mer som har mer tips??


Finns mängder av snygga grejor till dom! Det första som behövs är sänkning och fälgar, sedan finns det grymt läckra angeleyes-lampor och LED-baklampor, takvinge, sportgrill osv osv. Vill man slå på större finns det riktigt snygga kjolpaket till dom www.mhstyling.se och www.realcar.se har det mesta.. Såg även att www.stylex.fi har lite prylar till Astra G på auktion väldigt billigt.


kolla lite på de som har astror på garaget... ett tips på en snygg astra är: astra_power (användarnamn) lycka till





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka