Kjolpaket Nissan 200sx s13 -89

Hej. jo det är som så att jag håller på att kolla på kjolpaket, har hittat ett sjyst kjolpaket nu på Stylingkompaniet vid namn Invader. Bilder : . kan man hitta snyggare eller ska jag köra på dom här ? kostar bara 5000 kr för front och sidokjolar



Svar på inlägget: Kjolpaket Nissan 200sx s13 -89



Om man kan hitta snyggare är är ju högst personligt. Det är ju din bil och då är det ju du som bestämmer vad som är snyggt eller inte.


Instämmer. Jag tycker att erebuni kittet är snyggt till de bilarna.


Jag gillar inte fronten om jag ska vara uppriktig. Shogun och Drift kitt är snyggare. Kolla speedart.se. Gillar deras kitt till utseendet


Shogun kostar för mycket och speedart har slutat sälja kopiorna.. så det här är vad jag hittat som gör upp med det kittet.


Snyggaste är ju Origin kittet, kostar lite men ursnyggt! EDIT: http://www.andysautosport.com/nissan/19 . 72991.html Det där är extremekittet, finns nästan lika dant men inte lika breda kjolar.


JMS är snyggast i min mening, cleant och fökljer bilens linjer bra! Den fronten på bild ovan tycker jag är för mycket, det passar inte ihop med resten av bilens former, det är lixom en bil med ett kjolpaket. Snyggast är när man inte kan sätta fingret på om bilen har kjolpaket eller inte, det ska lixom flyta ihop på ett "naturligt" sätt typ. Men som alltid, kjolpaket, lack osc är väldigt personligt, så tycker du själv att det är snyggt, så köp det! Du stylar ju din bil för att du själv ska få den som du vuill ha den, inte för att impa på andra, eller?


smaken är som baken. såg ju föf ut som påklistrad och lackad kartong blääääääääääääääääääääääääääähhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh


Kolla på www.stylit.se


det finns många snygga kit, jag kan sitta här hela natten o ge dig olika kit. men det jag tycker är snygg kanske inte du tycker om. jag håller med thullen, det kitet som visades såg bara konstigt ut, påklitsrat ut. om du ska ha äkta, så kostar det, ska du ha erebuni eller nåt, så kommer du billigt undan, o tur om sakerna passar. jag gillar cwest. men drift kitet är ju kopia på cwest, så där kommer du billigt undan. Ings är oxå snyggt. kolla länken o dregla http://www.takakaira.com/aerokits/aerok . .asp?cat=4





Det var tänkt att köpa erebuni kopia i början, men företaget jag tänkte köpa ifrån har inte kvar dom.. så det här hittade jag som var i nästan samma prisklass.. och ser nästan likadan ut.. men ingen som vet vart kopiorna fortfarande säljs?


www.stylingkompaniet.se har bra priser


det var härifrån jag hittade Invader som ligger billigare än erebuni..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka