Ögonlock på klarglas...?

Va ska man använda sej av för att inte få ful yta på klarglasen när man sätter dit ögonlocken..?



Svar på inlägget: Ögonlock på klarglas...?



vadå ful yta? det syns väl inte under ögonlocken ändå?


Enklaste att göra ögonlock på klarglas är att ta loss glaset, tejpa för där man vill ha genomskinligt, sen spraya med typ bilens färg. Blir ofta ruggigt snyggt.


Nä men ja tänker mest på om man blir av me dom, hur snyggt har du tänkt dej att de är då...


Kör med dubbelhäftande tejp så är det lätt att ta bort resterna med lite sprit sedan..


Får väl göra de då..


Då köper man nya!!


Tror det är lite av en pengar fråga. Onödiga pengar liksom att behöva köpa nya lyktor efter varje gång man haft ögonlocken på .


Gör som ja då sätt en plast folie på lyktorna å sedan ögonlocken så har du nya lysen under folien å då sliper du köpa nya lyktor å de är jävligt bra imot stenskot mä.. å inga fläkar på lyserna.


Det lätt bättre. men du får inte sämre ljus förmåga då?





Budget-ögonlock haha. Tveksamt va.... Jag har satt dit mina med 3M´s dubbelhäftande "kuddtejp". Funkar skitbra. När man ska ha loss skiten får man se till att ha värme till hands..typ hårtork.


mina sitter fast med silikon;) badrums sitter som fan=) skulle dom försvinna så e det bara fram med t.röd lr nått och försöka få bort det går alltid att få bort på nått sätt ju





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka