Behöver hjälp, har beslutångest....

Jag undrar om jag ska behålla dom kromade rören på min front eller om jag ska byta till galler, det lutar åt galler för min del men vill ha tips av någon annan också. Gå in och kolla på min bil och släng i väg ett svar till min Gästbok, kommentarer eller här. www.garaget.org/A3Power mvh Magnus



Svar på inlägget: Behöver hjälp, har beslutångest....



rent utseendemässigt tycker jag att ser lite lustigt ut, med BÅDE galler och kromade rör. Jag tycker också att det blir FÖR mycket med rör överallt. Så min röst ligger på gallret. Galler ! Rör 0


Kör med galler, men min åsikt är att du borde köra med ett mörkt och lite grövre galler. Tycker ofta att det ser ganska billigt och amatörmässigt ut med ett ljust och finmaskigt nät som så många har (bara min åsikt)


Tyckte faktiskt rören va snyggt, såg modernt ut på nåt vis.


jag tycker oxå det var fint med rör lite ovanligt enligt mig vad är det för bodykit du har på ? schyst kärra


svart galler ska du köra med ifall du ska ha, i inte så värst finmaskigt, eller varför inte riktigt mörkgrått, matt iaf


Jag tycker rören var snygga, skönt att slippa se nät överallt för en gångs skull. Stort + för att det skiljer sig från mängden utan att för den skull vara osmakligt.


Behåll rör! Skaffa likadant till grillen och svart nät mellan rör


tycker du ska ha nät samma som i grillen , men smaken e som baken // matte


Tycker faktiskt som du nu, kan nog bli helsnyggt med grövre svart galler=) Ska fortsätta fundera lite till bara. Tackar.





Blir nog svart grovt nät ändå... låter snyggast. Tack=) Fronten och bakdelen är från samma företag (mh-styling) och sidokjolarna från dns-trading. Är heönöjd med kittet.


örenär grymma! MEN dom passar inte mednätetdu hari grillen nu.. Jag ycker du skabya ut det till något som passar bättre!


Var helt klart snyggt med rören det ska jag säga, men jag håller ändå med på att jag tror att det skulle vara snyggare med nät! Lycka till med ditt val!


får man fråga hur mkt du gav för allt ? ?


Med lackering gav jag nog ca. 10 papp=) Bara delarna 6000:- Tycker inte att det är så farligt pris... finns värre:P


det var ett jävla bra pris måste jag säga back to topic nu haha





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka