Klarglaslyktor till S70

Vet någon vart man kan få tag i en uppsättning sådana? Har kikat på hova.com, men dom klarglaslyktorna där är inte lika fina. Skulle vilja ha sådana som sitter på C70. MVH Jonas.



Svar på inlägget: Klarglaslyktor till S70



Kolla om realcar har då? www.realcar.se


Dom har men dom ser ut som dom på hova (om det tom inte är samma) och är inte speciellt snygga om man gämför med orginal klarglas från C70 03->


Jag har nyss köpt klar glas till min s70. Gå in på närmsta volvo butik och säg att du vill ha STRÅLKASTARE GLASET i klar glas till en c70-02. Det gjorde jag. då bytade jag bara glaset och behöll original instatserna. kostade 1630.- har jag för mig det var för 2 glas på volvo i malmö.


Tja, hade en S70 Tidigare och tänkte köpa klarglas till dom, men hörde lite rykten då att reflektorn kan gå sönder och även att bilen inte går igenom besiktningen......Hare!


Att reflektorn skulle gå sönder låter som skitsnack. Dock så kan det bli problem med besiktiningen eftersom ljusbilden inte blir den rätta.


ljusbilden blir ju helt åt skogen om man bara köper glaset.......tyvärr är ju hela lyktorna ganska dyra på volvo blir runt 6500 med blinkers men d är det ända alternativet tycker jag.......bara å gå in till närmsta volvohandlare å beställa till c70 -03 passar rätt av bara å skruva dit å se glad ut


Tackar för alla svar! Kommer bege mig till närmsta Volvohandlare på Fredag, verkar som att det är den enda bra lösningen! Återigen, Tack! MVH Jonas.


Finns 3 uppstättningar till salu på tpc forumet http://forum.turboperformanceclub.com/v . t=klarglas http://forum.turboperformanceclub.com/v . t=klarglas http://forum.turboperformanceclub.com/v . t=klarglas


jag förredrar hovas modeller... jag har deras den svarta så att säga.. Jag gillar den fula orange reflexen på sidan.. den är jo för jävla ful bara..





Vilka av Hovas modeller hade passat bäst på min s70, de kromade eller de svarta?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka