Styling till Golf3 -97 ?

Hej där! Jag har nyligen skaffat mig en Golf 3 -97 ! Allt är i stortsett orginal på den vilket gör den väldigt trist. Jag har tänkt förändra den lite! Men jag vet inte riktigt vart jag skall vända mig. Någon av er som har något bra tips på hemsidor där dem säljer styling (både in och utvändig) till golf 3 ? www.realcar.se känner jag till, dock har jag hört att de är ganska dyrt där jämfört med andra sidor Så jag skulle vara hemskt tacksam på hemsidor till styling till min golf 3. Sen är jag även tacksam om jag får in tips på vad ni där ute tycker är snyggt att förändra. Tack på förhand allihopa!



Svar på inlägget: Styling till Golf3 -97 ?



Golf3 är typ den absolut vanligaste bil det fins stylingdelar till. bara kolla runt på forum och hitta länkar till företag så hittar du tonvis med styling till din bil!


du kan kolla in min golf, om du känner att du vill få inspiration, lite andra baklampor mm jag ha rinte gjort så mycket dock


realcar.se och stylingkompaniet.se


Ska du ha delar till golfen till vettiga priser, kolla www.ebay.de Typ köpt altt på min bil i Tyskalnd http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=33604


finns massor av sidor, har själv en golf 3a vr6 -97, jag har köpt mycket på hova.com, men på nästan alla sidor finns det till golf 3orna. finns mycket o välja på också.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka