Lackering av bromsok.

Någon som vet om det är j#vla jobb med att montera av och på bromsoken, har hört att det kan vara rätt så jobbigt. Har en BMW 320i.



Svar på inlägget: Lackering av bromsok.



Brukar bara sitta med två skruvar och slangen om du ska ha bort de helt.


Pensel måla de så slipper du ta av de blir minst lika bra kolla min , fast de är blåare irl


händer det nått om det kommer på bromsskivorna eller ? :S


beläggen slipar ju bort färgen som träffar skivorna. så nopp. rekommenderar hammarlack+pensel. står sig mkt bättre än vanlig färg + att du får rostskydd på köpet


är inte sån där bromsok färg att rekomendera da ? eller det är de du menar ?


Har sett att div e-handlarna har bromsoks färg, är det något att ha eller ska man göra som n0ll säjer att man ska köpa hammarfärg?


OK tack, det är alltså bättre att pensla, jag tänkte spraya först. Men det får väll bli penseln istället . Tack för svaren.


Ja kör med pensel, har sprayat en gång, blev inte i närheten så bra. Jag brukar köpa färg från Applet styling grymt bra 329:- + frakt


jag spraya tre ggr. Blev såå jäkla bra å glansit. Jag tog inte heller av mina. Går lika bra det att slipa dom och spraya dom på plats. men visst, ska itne säga något om pensling. låter som det verkar bra det med ?!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka