Regler gällande vinge?

Det är snart dags för mig att montera på en vinge och bakre kjolpaketet som ja köpte för ett tag sen. Har hört något om att jag måste fästa vingen på ett sätt så att den kan trilla av ifall något fastnar där. Är det sant? Vad ska man fästa den med då? Räcker det med att limma fast sakerna o isf vilket lim ska man ha? O slutligen så undrar ja ifall någon vet ifall vingen ja ska montera är laglig och går igenom besiktningen (gå in och kolla på bilderna på min celica). Har hört något om att man kan ta bort själva övre vingen bara och ha kvar resten av vingen o då klarar den sig. Eller ska man behöva ta bort hela skiten (om jag nu inte limmar den)?



Svar på inlägget: Regler gällande vinge?



Inget får väl vara vasst och sticka ut på en bil. Vad jag vet så ska det väl vara lugnt med en sån vinge du har. Men limma den iallafall så den inte blåser av haha. Kör med Sikalim och skruva så sitter den nog fan.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka