Är det snyggat att ha vita fälgar på en svart Bil?

Är det snyggt att ha vita fälgar på en svart bil? har du bilder på hur det serut länka gärna.



Svar på inlägget: Är det snyggat att ha vita fälgar på en svart Bil?



Nee Svart fälgar eller svartchromat är snyggast enligt mig i alla fall


Det är skit snyggt


Va e de för bil du tänker på? & fälgar ?? Brukar se rätt bra ut me vita fälfar på svart bil... Har haft de många gånger....


Vita fälgar på en svart bil är porr på högsta nivå.Beror ju på vad det är för fälgar och bil.Vita plåtisar på en mattsvart lada kanske inte är så snyggt men..jaja..ni vet vad jag menar Mvh Patrik


Du bör ju göra som du själv tycker är snyggast, men enligt mig passar vita fälgar inte på en svart bil.


Vita fälgar är så jävla snyggt på en svart bil.


jag tycker det är tokläckert=)alla mörka bilar passar med vita fälgar! gärna raceline! mumms


mattsvart + vitt tycker jag är skitsnyggt.. men är det jättejättebalanksvart och vitt tycker jag det ärligt är skitfult :o


Här har vi en bild på min kompis matt svarta snygga Jetta 1.8T med vita fälgar som jag målade åt honom förra våren. http://www.garaget.org/?car=19826 Och här har vi en bild på min (fula???) Golf GTI 16V med en ferrari kulör (jätte blank svart, nästan) och vita fälgar som jag målade åt mig förra sommaren. http://www.garaget.org/?car=14799 Länkar även till syrrans Golf VR6 med samma ferrari kulör (jätte blank svart, nästan) med vita porsche turbo fälgar som jag målade åt henne förra sommaren. http://www.garaget.org/?car=6448 Det är alltså bilarna som jag har målat. Fälgarna har en kompis på jobbet målat, med pulver. Personligen så tycker jag att det kan vara snyggt med både matt svart bil med vita fälgar och "blank" svart bil med vita fälgar.





vita är snyggt till svart bil men de som slår allt är ju att ha impreza gul/guld fälgar på en svart bil.. sjukt hett..


ja det är snyggt, men svart är ännu snyggare kika in min e30 så får du se svart på svart.


Det är riktigt läckert


tycker nog att de är snyggast med svart...eller svartkromat.. hoppas du hittar nått snyggt


Själv tycker jag det är döfult med vita fälgar, ser billigt ut. Svarta fälgar kan vara snyggt men det ska också vara på rätt bil. Guldiga Impreza fälgar är det absolut fulaste jag vet på en bil, ett par svarta plåtisar som många svenssons har vinterdäcken på är snyggare än de. Men smaken är som sagt som baken och många i denna tråd gillar ju vita fälgar. Tycker du själv det är snyggt så fixa ett par vita fälgar.


Beror helt och hållet på vilken bil , vilka fälga och hur bilen ser ut . Jag skulle ex. vilja ha en BMW M3 e36 coupé , 4-d eller cab. , rejält sänkt ,rullade skärmakanter för maximalt breda fälgar samt vitlackerade BBS Challange el. dyl. i 19" . Det är mitt tycke i alla fall.


tack för alla svar. jag har en svart v40 och jag tror det blir ett par vita fälgr:D


Vita fälgar kan vara skitsnyggt... själv har jag 2 par orginal fälgar till min urquattro. Det ena paret är helt nyrenoverade silvriga med sommardäck, det andra paret med dubbdäck är för tillfället lite dåliga i lacken och vita men ska målas om till våren, kolla in bilder med vita fälgar på min bil om du vill se!


vita fälgar på svart bil är det coolaste man kan ha


Stämmer bra





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka