Sliten skinnklädsel

är det någon som vet något företag som "lagar" skinnklädseln så den ser ut som ny igen.. jag hade för mig att jag såg på bild före och efter resultat... men kommer inte ihåg adressen..



Svar på inlägget: Sliten skinnklädsel



Finns vissa firmor som kan laga Läder. Tror dom använder sig av HBC System. http://www.osbil.se/hbcinfo.htm Googla lite och se om du hittar en firma nära dig. /Ena


min förarstol var mkt sliten på min 855a.. då åkte jag till möbel affären och köpte svart pigment och gnuggade in. när det hade torkat in så smörjde jag in hela inredningen med skinn fett... resultatet blev kanon.. nattsvart och mjukt å fint..


vill också fixa mina torrsprickor, kommer du ihåg exakt vad produkterna du använde dig av hette och vart man kan köpa prylarna?


hade också varit nice om man hade fått veta exakt vad du köpte, lite svårt annars förklara något som man inte vet när man ska in i butiken.. HBC verkade nice ska googla det!


det hade ja me behövt!!


Kan funka om man har svart klädsel, men själv har man ljust skinn och det är inte lätt att hitta färg el. piggment att förbättra slitningarna


vet inte vad produkten heter.. frågade bara efter svart pigment... dom hade mängder med nyanser..!! fettet var bara ett helt vanligt möbel fett.. det är bara att gå in och frågapå affären så löser dom det..


ok schysst!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka