Vilken lack passar bäst på min bil?

Har funderat på lacka min bil nu, så småningom... har fastnat för några men vet inte vilken som är snyggast... Saffransgul (http://www.garaget.org/?car=36986&image=343434) azurblå (http://www.cardomain.com/ride/608540) eller Svart Vilken tycker du skulle bli snyggast? eller har du nåt annat förslag? Tacksam för alla svar!



Svar på inlägget: Vilken lack passar bäst på min bil?



Azurblå tycker jag!


Azurblå ä riktigt snygg faktiskt.. nån mer som har nåt förslag? (vill ju inte skämmas när man kommer å kör)


jag hade viljat ha den i nått grön/blått.. så det skiftar liiite liiite.. vet att volvo har sån färg på färg kartan


Kör på svart färg med blåa pearls!!DET är riktigt snyggt!


orange klart snyggast


har du nt exempel? lät fränt


Ett tips på annan kulör här är Purple passion pearl från HOK om du är inne på ngn blå kulör är Viper blue mica eller lazerblå att föredra (viper blue) Lazer blå finner du på volvo V70 (tror att det är på R modellen?)


Tack för alla svar! men nu tror ja att ja har bestämt mig Det blir Laserblå/Azurblå (ser typ likadana ut) Det blir väl att lacka vissa saker interiört i den färgen också isåfall... Hade bra allihop!


glöm inte att posta bilder senare om det blir att lacka om kärran





Tja.. Jag tycker inte någon här ska ta ett beslut åt dig. Det ska du göra själv, eftersom du är den som ska köra med bilen. Viktigaste sakerna för mig är helt enkelt:-Jag ska inte tröttna på färgen. -Den ska inte bli smutsig på en gång -Den ska vara hållbar (dvs: klarlack på) Tyvärr är båda färgerna du föreslog ganska utstickande, vilket gör att jag skulle tröttna på den ganska fort. Det ska helt enkelt inte synas att den är omlackad. Av den anledningen hoppas jag att du tar en annan vit modefärg (vit är inne nu), så att du inte behöver skämmas så fort du öppnar huven, eller dörrarna.


Jag tror du hade klätt i spy grön..


jo jag vet att det är jag som ska köra bilen.. jag vill att den ska sticka ut brorsan hade en opel manta som var jazzblå (nästan samma som laserblå) å den va inte ful.. samtidigt kan de ju va kul att höra va andra tycker..


ska göra det





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka