Föryngra Instrumentpanelen på VOLVO S40!!

Sho alla bilälskare . Nu har det blivit dags att försöka föryngra utseendet på instrumentpanelen som jag nämde i ämnet. Är inte hundra ifall tråden ligger på rätt del men det lär man märka ganska fort. Att få ut själva instrumentpanelen är inga problem (har haynes gör det själv hand bok). Tänkte försöka byta ut mätartavlorna. Tycker inte vita kommer passa. Jag har en helt svart inredning så jag funderar på att ha svarta mätartavlor med antagligen orginal belysningen. Blir jobbigt att byta ut det gröna ljuset på alla knappar mm. Tror ni svarta mätartavlor skulle passa med vita siffror? Fick lite inspiration från de lite nyare BMW bilarna. Sen ska dessa kanske numera vanliga aluminiumringarna dit också. Vad tror ni om detta? (1) var kan man ordna mätartavlorna? (2)Var köper jag aluminiumringarna till en billig peng? MVH Johan



Svar på inlägget: Föryngra Instrumentpanelen på VOLVO S40!!



köp hos sam;s de har färdigt, bara att montera...


dedär blir nog fint de! lite fräschare look


Hittar ingen hemsida till detta sam's?


Kan det va SAM bilmode som menas med sam;s isåfall är adressen http://www.samsteffansson.se/


Okej tack ska ni ha ska kolla upp sidan.


Var ju riktigt svindyrt där. vita mätartavlor för 900 kr ca.. herregud. Finns det inte på något annat ställe?


får förnya denna tråden lite.. Måste få tag på mätartavlor.. någon som vet var?


http://www.vita-matare.org/ helt gratis om det inte finns till din bil så kan du scanra in din tavla och skicka till dem så gör de en åt dig och skickar tillbaka


har en annan på blocket.se som gör riktiga mätartavlor. Jag vill inte kladda dit massa lim och sådant skit. Han på blocket gör riktiga i någon tun plexi så man ersätter sin befintliga mätartavla. Men jag vill kunna köra med bilen och scanner har jag ingen där för jag behöver eran hjälp på detta forumet.





Vill man få det ordentligt kostar det uppemot 1000kr att få tag på mätare. Indiglo gauges som är väldigt populära i USA kostar 1200kr till min bil men nog om det. Jag köpte mina vita mätartavlor från www.knracing.se och deras leverantör är www.birba.com eller kanske det var www.birbaracing.com men iaf så är jag grymmt nöjd med resultatet och kvaliten dessutom.


De va ju ingen dum sida.. men har de vita tavlor oxå.. för jag kollade till min mercedes 190, och de har till min bil.. men hur vet man att de är vita? RaGnaR RattmuFF:Var finns anonnsen på blocket då? mvh kimpa


Han har inte kvar annonsen på blocket men jag har hans mailadress. Min granne har beställt tavlor av honom också. Han får dem nog imorgon.


Okej.. skriv om han är nöjd dårå:) hehe


Finns väl bilder. Annars kan du ju alltid ta och maila dom.


ja det skulle jag kunna göra.. Får annars prova ringa till en skrot och höra ifall de har några mätartavlor till salu.


Ja det ska jag göra


angående det du sa med att byta färg på knapparna ..sånt jättejobb skulle jag inte tro de blir av de ...på lamporna sitter de ju bara en Plast/gummihatt som är färgad i ljusblåfärg ..antingen byter man lamporna mot tex dioder eller byter man ut hattarna på dem ..sitter ju tex bara 4-5 lampor på ac panelen och så himla många fler lär de ju inte vara ...ska du byta till vita mätartavlor så kan du ju byta dom lamporna samtidigt och hur många e de kvar att byta efter de ?


vill ju ha svartamätartavlor och jag tycker om det gröna ljuset så det får vara kvar .





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka