Navkapslar som ändrar storlek

Skulle kolla om det är någon som vet någon sida som säljer navkapslar som ändrar t.ex. 14" till 16" ... har bara hittat på danmobility.se men dom var slut och kom inte in förrän maj.....



Svar på inlägget: Navkapslar som ändrar storlek



En riktig penisförlängare.


Wtf


har aldrig hört om navkapslar som kan ändra från 14" - 16" , men dom flesta har en stålring som går o ändra typ en ½" till 1". säg till om du hittar för det vill jag fan se=)


hmm kan väl inte va något att ha? borde ju flyga bort om man tog en sväng lite för kraftigt... Såg däremot att biltema hade fått in navkapsel med spinners nu haha :)


det jag tror han menar är att det är 14" navisar som har enn större ytterdiameter så att det ser ut som 16" alltså.. navisen går en bit utanpå däcket.. rätta mig om jag har fel?


Precis så.... Här är sånna: http://www.danmobility.se/product.asp?c . 1225992207


Wtf


?


What the f*ck





vm i tattar prylar


sånna hade farsan på vintersulorna 15-17" 17" vintersulor är itne dumt hahahha


Säger han som har en volvo


HAHAHAHA!!! Det sjukaste jag hört! Allvarligt, är fallet så att man kör på plåtisar, så får man ju inse det... Att överhuvudtaget sätta på navkapslar är löjligt, och detta var det dummaste jag hört!


Man ska vara stolt över sina plåtisar! Tänk efter vad skönt det är att inte behöva vara rädd att ta sönder fälgen vid fickparkering


word!


haha... ursäkta men vad är problemet ??? Jag undrade en sak och hur många svar har jag fått ?? seriöst, om ni inte har någe annat att skriva så kan ni faktiskt bespara er det... Visst, navkapslar kanske inte är sådär "skit häftigt" men jag ska ha det på min renault 5:a (vinterbil) och vet inte om jag är så sugen på att köpa 16" alu fälgar till den då.....


Nej, men min åsikt är väl att bara köra på plåtfälgarna? För ärligt talat, det blir ju inte snyggare med navkapslar oavsett hur fula plåtisarna är? Min stackars 740 vinterhäck har rena plåtisar, mer förtjänar den inte.


japp en volvo med alufälgar och utan kolfibertape


Neee, men jag tänkte det bara som en rolig grej att se hur det skulle se ut med 16" are på 5:a... Sen bad jag inte om åsikter utan bara om någon visste var sånna fanns.....





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka