äckel rost!

Har nyss köpt en Audi 80 -88 som var skitfräsch i lack oc så.... en vecka senare då slasken kom har det börjat släppa lite längst ner på dörrarna och har upptäckt rost i skärmarna fram! går de att fixa själv tänkte just då de är galvade karroser hörde om nån snubbe som slipat ner sin å lagt på rostskyddsfärg å lackat den, efter nån vecka började hela skiten rosta! Nån som har nått shysst tips eller någon som vet nån som lackerar billigt i uppsala trakten!



Svar på inlägget: äckel rost!



Hejsan! http://www.ultimatestyling.se tar sig an rost och lakering, dom holler till i Enköping inte allt förlångt från Uppsala(?). Lycka till!


Den personen som gjort en sådan rostlagning har inte gjort tillräckligt rätt då,antingen så har han använt dålig grundfärg eller så har han inte lämnat in det till en "riktig" lackerar. För det år lika bra att slipa i galvade karosser som ogalvade karosser


Men galvade karosser ska väll inte rosta? Eller har jag hört fel?


Skriv en vettig rubrik (läs igenom rubrikanvisningarna) i ditt nästa försök. Låser här.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka