vart hittar man min färg till bilen?

tjena! jag har ett litet problem, (tror jag) jag hittar inte rätt färgkod till min BMW.. den heter lagungrön metallic, biltema har en snarlik, men det komme rint efunka när jag ska lacka om större saker, funkar till inredningsdetaljer och sånt som inte syns men inte till större synligare saker.. så vart kan ja hitta färger? min lokala biltilbehörs firma har inte.. färgkoden kan ja lägga upp i morgon efter jobbet!



Svar på inlägget: vart hittar man min färg till bilen?



är väll bara att åka till bmw och få färgkoden..


Färgkoden har du ju, då är det bara att åka in till en respektabel lackerare så kan han/hon blanda ihop den åt dig.


men kostar inte d hur mycket som hellst? kan man inte få tag på alla färger på burk?


Vet ej och tvivlar jag på.


kk


provat ex mekonomen? de beställer så att du får rätt färger


ska du lacka själv? är ju inte så lätt att lägga en metallick så att det ser något ut.....


jag var till min lokala färghandel. de kunde blanda ihop på sprayburk


Klart du kan få din färgkod på sprayburk. Går att köpa på vilken välsorterad färgbutik som hellst! Och det är inte alls svårt att lacka bara för att det är en metallicklack.. Jag har lackat en stor del av min inredning och mina kjolar runt om, ögonlock, vinge, m.m. Inga som hellst problem!





mm! farsan köpte lack till sin chrysler, det kostade 200:- för bar nån deciliter.. å vanlig färg man köper på burk som räcker mö längre kostar 90:-.. färgtema i stan kan blanda ihop, men då kostar det ju som sagt 200:- å d e inte riktigt vad jag är ute efter, därför jag frågar om d nån som vet om d går å få tag på en "vanlig sprayburk"


Vafan är en "vanlig sprayburk" då? Det bästa alternativet har du ju själv nyss lagt upp! 200 spänn så blandar dem ihop en sprayburk med just din färgkod.. det är så det funkar.


ja det låter bra, men dom 200 kommer inte räcka till det jag ska lacka... och en "vanlig burk" e en sån du kan köpa på biltema, lr vart fan som hellst, sån me gas i å skit


Kolla här:http://www.motip.com/?page=26&mid=0


Jag gav nog 140-160:- st för mina sprayburkar i bilens färg. Bara lämnade färgkoden och sa antalet burkar i färghandeln, tog sedan 2 dagar så hade jag dom hemma. Det var inte så svårt att lacka med dom, inte som jag trodde från början. Helt klart värt det. /Ena


taget från www.motip.com:266 (V) LAGUNENGRUEN P. MET. 2C 1990-1993 art, nr 400ml: 53610 * art,nr 12ml: 953602 * 266 (V) LAGUNENGRUEN P. MET. 2C 1990-1993 art, nr 12ml: 953610 * vrf e d olika art,nr på dom två 12Ml av samma färg??


Ja, men det är ju en sån dem blandar åt dig? Och jag tror demdär burkarna räcker längre än du tror.. ska du lacka ett kjolpaket lär du ju iaf inte göra det med sprayburk.


Jag lackade ner min bil, Trösklar, front och bakdel + bromsok + ett stort slutsteg med 3 burkar färg (finns inte en droppe kvar i burkarna). Köp gärna lite extra än vad du behöver. Stenskott finns det ju alltid gott om. /Ena


Din färgkod på bilen brukar stå i skuffen på Audi och bmw bilar.. Kolla där. Mwh Patrik





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka