Repa på plastspoiler.

Tja har fått en ytlig men ganska stor repa på min bakdel, har hört att om man använder lacknafta (?) lite försiktigt så blir det bra resultat. Om ni vet nåt bra råd snälla skriv!



Svar på inlägget: Repa på plastspoiler.



Det beror ju på vad det är för repa.. men är du skicklig med sprayburk så går det säkert å lösa, bifoga en bild om du kan.


om det bara är skav märken så kan man ta autosol o gnida med så ska dom gå bort enligt fordons läraren på min skola som har vunnit pris för lackering o reckonding.. men går tydligen bara med autosol o inga andra polermedel..


haha ja jösses...endast autosol? jaja men ska väl lyssna på dig då...din fordonslärare har ju vunnit massa priser. jösses! Mitt svar är att du åker till en rekonditioneringsfirma och hör med dom så du inte sabbar någe. dom kanske kan hjälpa dig att rubba bort det till ett hyfsat pris.


kom inte o säg nått har kompisar som har sett när han har gjort de.. så prova de innan du klagar på de istället du..


hmm. autosol skadar iof inte o prova kanske. men det känns nog säkrare isåfall att lämna in den för polering. Vi får se! har lite ont om pengar, därför "bonne" lösningar är bra just nu hehe. Tack för svaren kom gärna med fler förslag!


Ska skicka in en bild senare ikväll, får min kamera idag ; )





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka