Kjolpaket : nissan 200sx s13

Hej, jo det är som så att jag kollade efter en kopia på shoguns kjolpaket.. Men platsen jag kollade på har dom tagit bort dom kitten, kittet kostade 5495kr, nu hittar jag bara riktiga shogun för 13 900:- tack på förhand om ni vet något?



Svar på inlägget: Kjolpaket : nissan 200sx s13



jag har beställt en shogun kopia front från speedart för 1400kr +frakt 5-600kr..men det har blivit lite högre pris nu typ 2500 ink frakt från www.speedart.se ..dom håller på att lägga upp en ny sida så dom har inte fått upp grejerna riktigt än ..


fick reda på idag att fabriken har sltuat tillverka just den spoilern så det blir inget .. efter ca 2 månaders väntan och ingeting fyfan för speedart! dom kunde heller inte mejla mig och säga det utan jag var tvungen och fråga vad som var fel..


fan så ruttet de kan man kalla dålig service o reklam me för den delen tråkigt när de e så lata att de inte kan skicka iväg ett mail





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka